ANADOLU DERNEK TV Türksat Frekans Bilgisi

ANADOLU DERNEK TV Türksat Frekans Bilgileri

ANADOLU DERNEK TV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ÇEŞİTLİ kategorisinde yer alan ANADOLU DERNEK TV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve ANADOLU DERNEK TV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. ANADOLU DERNEK TV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

ANADOLU DERNEK TV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

ANADOLU DERNEK TV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 23.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıANADOLU DERNEK TV
Frekansı12034
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR27500
FEC5/6
Paket İsmiDTVH P2 T47
TipSD
KategoriÇEŞİTLİ
ŞifreŞifresiz
Güncelleme23.04.2024


ANADOLU DERNEK TV kanalının Türksat frekansı nedir?

ANADOLU DERNEK TV Kanalı 12034 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. ANADOLU DERNEK TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

ANADOLU DERNEK TV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

ANADOLU DERNEK TV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza ANADOLU DERNEK TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak ANADOLU DERNEK TV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ÇEŞİTLİ kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda DTVH P2 T47 paketinde bulunan ANADOLU DERNEK TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.