BABY TV Türksat Frekans Bilgisi

BABY TV Türksat Frekans Bilgileri

BABY TV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ÇOCUK kategorisinde yer alan BABY TV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve BABY TV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. BABY TV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

BABY TV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

BABY TV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 25.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıBABY TV
Frekansı12378
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaTR
SR30000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRKSAT ANKARA PAKET 14 - TÜRKİYE
TipHD
KategoriÇOCUK - Tüm Çocuk Kanalları
ŞifreIrdeto
Güncelleme25.04.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

BABY TV kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
BABY TV 12187 V - Dikey Batı 27500 5/6 T4A DTVH P4 HD T411

BABY TV kanalının Türksat frekansı nedir?

BABY TV Kanalı 12378 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri TR, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. BABY TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

BABY TV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

BABY TV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza BABY TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak BABY TV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ÇOCUK kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRKSAT ANKARA PAKET 14 - TÜRKİYE paketinde bulunan BABY TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.