CAPİTAL TV Türksat Frekans Bilgisi

CAPİTAL TV Türksat Frekans Bilgileri

CAPİTAL TV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ÇEŞİTLİ kategorisinde yer alan CAPİTAL TV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve CAPİTAL TV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. CAPİTAL TV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

CAPİTAL TV kanalı kapandı mı?

CAPİTAL TV kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek CAPİTAL TV kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi

CAPİTAL TV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

CAPİTAL TV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri şu şekildedir:

Kanal AdıCAPİTAL TV
Frekansı18668
Polarizasyon DeğeriLHCP
KapsamaKa-West
SR22500
FEC3/4
Paket İsmiTÜRKSAT ANKARA PAKET 30-AFRİKA
TipSD
KategoriÇEŞİTLİ
ŞifreŞifresiz


CAPİTAL TV kanalının Türksat frekansı nedir?

CAPİTAL TV Kanalı 18668 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri LHCP girilmelidir. Kapsama değeri Ka-West, SR değeri 22500 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. CAPİTAL TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

CAPİTAL TV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

CAPİTAL TV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza CAPİTAL TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak CAPİTAL TV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ÇEŞİTLİ kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRKSAT ANKARA PAKET 30-AFRİKA paketinde bulunan CAPİTAL TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.