CHANNEL ONE RUSSIA Türksat Frekans Bilgisi

CHANNEL ONE RUSSIA Türksat Frekans Bilgileri

CHANNEL ONE RUSSIA kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ULUSLARARASI kategorisinde yer alan CHANNEL ONE RUSSIA kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve CHANNEL ONE RUSSIA kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. CHANNEL ONE RUSSIA Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

CHANNEL ONE RUSSIA Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

CHANNEL ONE RUSSIA kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 20.09.2023 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıCHANNEL ONE RUSSIA
Frekansı11789
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR20000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET-4
TipHD
KategoriULUSLARARASI
ŞifreIrdeto
Güncelleme20.09.2023

Kanalın Diğer Frekansları:

CHANNEL ONE RUSSIA kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
CHANNEL ONE RUSSIA 11789 H - Yatay Doğu 20000 3/4 T4A TÜRK TELEKOM HD PAKET-4

CHANNEL ONE RUSSIA kanalının Türksat frekansı nedir?

CHANNEL ONE RUSSIA Kanalı 11789 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 20000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. CHANNEL ONE RUSSIA kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

CHANNEL ONE RUSSIA Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

CHANNEL ONE RUSSIA kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza CHANNEL ONE RUSSIA kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak CHANNEL ONE RUSSIA kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ULUSLARARASI kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET-4 paketinde bulunan CHANNEL ONE RUSSIA kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.