DISCOVERY CHANNEL HD Türksat Frekans Bilgisi

DISCOVERY CHANNEL HD Türksat Frekans Bilgileri

DISCOVERY CHANNEL HD kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde BELGESEL kategorisinde yer alan DISCOVERY CHANNEL HD kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve DISCOVERY CHANNEL HD kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. DISCOVERY CHANNEL HD Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

DISCOVERY CHANNEL HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

DISCOVERY CHANNEL HD kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 25.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıDISCOVERY CHANNEL HD
Frekansı12187
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR27500
FEC5/6
Paket İsmiDTVH P4 HD T411
TipHD
KategoriBELGESEL - Tüm Belgesel Kanalları
ŞifreNDS
Güncelleme25.04.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

DISCOVERY CHANNEL HD kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
DISCOVERY CHANNEL HD 12378 H - Yatay TR 30000 3/4 T4A TÜRKSAT ANKARA PAKET 14 - TÜRKİYE

DISCOVERY CHANNEL HD kanalının Türksat frekansı nedir?

DISCOVERY CHANNEL HD Kanalı 12187 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. DISCOVERY CHANNEL HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

DISCOVERY CHANNEL HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

DISCOVERY CHANNEL HD kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza DISCOVERY CHANNEL HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak DISCOVERY CHANNEL HD kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal BELGESEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda DTVH P4 HD T411 paketinde bulunan DISCOVERY CHANNEL HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.