DISNEY JUNIOR Türksat Frekans Bilgisi

DISNEY JUNIOR Türksat Frekans Bilgileri

Türksat T5B uydusundaki kanal listesi içeriğinde bulunan ÇOCUK temalı DISNEY JUNIOR kanalını uydu alıcınıza tanımlamak için gerekli olan güncel DISNEY JUNIOR Türksat frekans bilgisi ve diğer tüm kanal detayları verilmektedir. DISNEY JUNIOR Türksat Frekansı Nedir?


DISNEY JUNIOR Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı:

Kanal AdıDISNEY JUNIOR
Frekansı11305
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR30000
FEC3/4
Paket İsmiDIGITURK HD T56
TipHD
KategoriÇOCUK
ŞifreIrdeto
Güncelleme27.03.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

DISNEY JUNIOR kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulundu. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
DISNEY JUNIOR 11789 H - Yatay Doğu 20000 3/4 T4A TÜRK TELEKOM HD PAKET-4
DISNEY JUNIOR 12196 H - Yatay Doğu 10400 3/4 T4A FOX INT HD PAKET

DISNEY JUNIOR kanalının Türksat frekansı nedir?

DISNEY JUNIOR Kanalı 11305 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. DISNEY JUNIOR kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

DISNEY JUNIOR Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza DISNEY JUNIOR kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ÇOCUK kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T5B uydusunda DIGITURK HD T56 paketinde bulunan DISNEY JUNIOR kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.

Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ DISNEY JUNIOR Kanal Bilgileri

DISNEY JUNIOR kanalının Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ gibi platformlarda kaçıncı kanalda olduğunu öğrenmek için kanal frekanslarını yüklemenize gerek yoktur. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellenmektedir. DISNEY JUNIOR kanalının güncel frekansını öğrenmek için kumandadan kanal listesini inceleyebilirsiniz.