ES TV Türksat Frekans Bilgisi

ES TV Türksat Frekans Bilgileri

Türksat T4A uydusundaki kanal listesi içeriğinde bulunan GENEL temalı ES TV kanalını uydu alıcınıza tanımlamak için gerekli olan güncel ES TV Türksat frekans bilgisi ve diğer tüm kanal detayları verilmektedir. ES TV Türksat Frekansı Nedir?


ES TV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı:

Kanal AdıES TV
Frekansı12264
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR27500
FEC5/6
Paket İsmiGÜÇ TELEKOM T415
TipSD
KategoriGENEL
ŞifreŞifresiz
Güncelleme27.03.2024


ES TV kanalının Türksat frekansı nedir?

ES TV Kanalı 12264 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. ES TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

ES TV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza ES TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal GENEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda GÜÇ TELEKOM T415 paketinde bulunan ES TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.

Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ ES TV Kanal Bilgileri

ES TV kanalının Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ gibi platformlarda kaçıncı kanalda olduğunu öğrenmek için kanal frekanslarını yüklemenize gerek yoktur. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellenmektedir. ES TV kanalının güncel frekansını öğrenmek için kumandadan kanal listesini inceleyebilirsiniz.