FIGHTBOX HD Türksat Frekans Bilgisi

FIGHTBOX HD Türksat Frekans Bilgileri

FIGHTBOX HD kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde SPOR kategorisinde yer alan FIGHTBOX HD kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve FIGHTBOX HD kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. FIGHTBOX HD Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

FIGHTBOX HD kanalı kapandı mı?

FIGHTBOX HD kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek FIGHTBOX HD kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi

FIGHTBOX HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

FIGHTBOX HD kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri şu şekildedir:

Kanal AdıFIGHTBOX HD
Frekansı11976
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaTR
SR27500
FEC5/6
Paket İsmiDTVH P1 T44
TipHD
KategoriSPOR - Tüm Spor Kanalları
ŞifreNDS


FIGHTBOX HD kanalının Türksat frekansı nedir?

FIGHTBOX HD Kanalı 11976 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri TR, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. FIGHTBOX HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

FIGHTBOX HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

FIGHTBOX HD kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza FIGHTBOX HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak FIGHTBOX HD kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal SPOR kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda DTVH P1 T44 paketinde bulunan FIGHTBOX HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.