HABİTAT TV HD Türksat Frekans Bilgisi

HABİTAT TV HD Türksat Frekans Bilgileri

HABİTAT TV HD kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde GENEL kategorisinde yer alan HABİTAT TV HD kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve HABİTAT TV HD kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. HABİTAT TV HD Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

HABİTAT TV HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

HABİTAT TV HD kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 25.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıHABİTAT TV HD
Frekansı11853
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR25000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET- 1
TipHD
KategoriGENEL
ŞifreIrdeto
Güncelleme25.04.2024


HABİTAT TV HD kanalının Türksat frekansı nedir?

HABİTAT TV HD Kanalı 11853 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 25000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. HABİTAT TV HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

HABİTAT TV HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

HABİTAT TV HD kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza HABİTAT TV HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak HABİTAT TV HD kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal GENEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET- 1 paketinde bulunan HABİTAT TV HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.