METRO RTV Türksat Frekans Bilgisi

METRO RTV Türksat Frekans Bilgileri

METRO RTV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde GENEL kategorisinde yer alan METRO RTV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve METRO RTV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. METRO RTV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

METRO RTV kanalı kapandı mı?

METRO RTV kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek METRO RTV kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi

METRO RTV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

METRO RTV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri şu şekildedir:

Kanal AdıMETRO RTV
Frekansı12079
Polarizasyon DeğeriH-Yatay
KapsamaDoğu
SR6400
FEC5/6
Paket İsmiTÜRKSAT ANKARA PAKET 19 - DOĞU
TipSD
KategoriGENEL
ŞifreŞifresiz


METRO RTV kanalının Türksat frekansı nedir?

METRO RTV Kanalı 12079 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H-Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 6400 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. METRO RTV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

METRO RTV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

METRO RTV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza METRO RTV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak METRO RTV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal GENEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRKSAT ANKARA PAKET 19 - DOĞU paketinde bulunan METRO RTV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.