MORAL FM Türksat Frekans Bilgisi

MORAL FM Türksat Frekans Bilgileri

MORAL FM kanalını Türksat T3A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde yer alan MORAL FM kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve MORAL FM kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. MORAL FM Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

MORAL FM kanalı kapandı mı?

MORAL FM kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek MORAL FM kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi

MORAL FM Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

MORAL FM kanalının Türksat uydusu üzerindeki frekansı şu şekildedir:

Kanal AdıMORAL FM
Frekansı12559
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR27500
FEC2/3
Paket İsmiTÜRKSAT ANKARA PAKET 4 - BATI
TipSD


MORAL FM kanalının Türksat frekansı nedir?

MORAL FM Kanalı 12559 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 2/3 olarak girilmesi gerekir. MORAL FM kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

MORAL FM Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza MORAL FM kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Türksat T3A uydusunda TÜRKSAT ANKARA PAKET 4 - BATI paketinde bulunan MORAL FM kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.