NHK WORLD-JAPAN Türksat Frekans Bilgisi

NHK WORLD-JAPAN Türksat Frekans Bilgileri

NHK WORLD-JAPAN kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ULUSLARARASI kategorisinde yer alan NHK WORLD-JAPAN kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve NHK WORLD-JAPAN kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. NHK WORLD-JAPAN Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

NHK WORLD-JAPAN Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

NHK WORLD-JAPAN kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 25.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıNHK WORLD-JAPAN
Frekansı11976
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaTR
SR27500
FEC5/6
Paket İsmiDTVH P1 T44
TipSD
KategoriULUSLARARASI
ŞifreŞifresiz
Güncelleme25.04.2024


NHK WORLD-JAPAN kanalının Türksat frekansı nedir?

NHK WORLD-JAPAN Kanalı 11976 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri TR, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. NHK WORLD-JAPAN kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

NHK WORLD-JAPAN Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

NHK WORLD-JAPAN kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza NHK WORLD-JAPAN kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak NHK WORLD-JAPAN kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ULUSLARARASI kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda DTVH P1 T44 paketinde bulunan NHK WORLD-JAPAN kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.