National Geographic WILD HD Türksat Frekans Bilgisi

National Geographic WILD HD Türksat Frekans Bilgileri

National Geographic WILD HD kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde BELGESEL kategorisinde yer alan National Geographic WILD HD kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve National Geographic WILD HD kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. National Geographic WILD HD Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

National Geographic WILD HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

National Geographic WILD HD kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 23.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıNational Geographic WILD HD
Frekansı11853
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR25000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET- 1
TipHD
KategoriBELGESEL - Tüm Belgesel Kanalları
ŞifreIrdeto
Güncelleme23.04.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

National Geographic WILD HD kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
National Geographic WILD HD 11180 H - Yatay Batı 29750 5/6 T3A DIGITURK HD T324

National Geographic WILD HD kanalının Türksat frekansı nedir?

National Geographic WILD HD Kanalı 11853 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 25000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. National Geographic WILD HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

National Geographic WILD HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

National Geographic WILD HD kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza National Geographic WILD HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak National Geographic WILD HD kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal BELGESEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET- 1 paketinde bulunan National Geographic WILD HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.