PRD 10 Türksat Frekans Bilgisi

PRD 10 Türksat Frekans Bilgileri

PRD 10 kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde yer alan PRD 10 kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve PRD 10 kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. PRD 10 Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

PRD 10 kanalı kapandı mı?

PRD 10 kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek PRD 10 kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi

PRD 10 Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

PRD 10 kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri şu şekildedir:

Kanal AdıPRD 10
Frekansı11824
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR8000
FEC3/4
Paket İsmiGÜÇ TELEKOM T4R3
TipSD


PRD 10 kanalının Türksat frekansı nedir?

PRD 10 Kanalı 11824 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 8000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. PRD 10 kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

PRD 10 Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

PRD 10 kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza PRD 10 kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak PRD 10 kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Türksat T4A uydusunda GÜÇ TELEKOM T4R3 paketinde bulunan PRD 10 kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.