RADYO 7 Türksat Frekans Bilgisi

RADYO 7 Türksat Frekans Bilgileri

RADYO 7 kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde RADYO kategorisinde yer alan RADYO 7 kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve RADYO 7 kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. RADYO 7 Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

RADYO 7 Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

RADYO 7 kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 23.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıRADYO 7
Frekansı12095
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR4800
FEC5/6
Paket İsmiKANAL 7 DOĞU PAKET
TipRD
KategoriRADYO
ŞifreŞifresiz
Güncelleme23.04.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

RADYO 7 kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
RADYO 7 12685 V - Dikey Batı 30000 2/3 T3A TÜRKSAT MPEG-4 PAKET 8

RADYO 7 kanalının Türksat frekansı nedir?

RADYO 7 Kanalı 12095 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 4800 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. RADYO 7 kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

RADYO 7 Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

RADYO 7 kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza RADYO 7 kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak RADYO 7 kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal RADYO kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda KANAL 7 DOĞU PAKET paketinde bulunan RADYO 7 kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.