RADYO JAZZ Türksat Frekans Bilgisi

RADYO JAZZ Türksat Frekans Bilgileri

RADYO JAZZ kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde RADYO kategorisinde yer alan RADYO JAZZ kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve RADYO JAZZ kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. RADYO JAZZ Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

RADYO JAZZ Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

RADYO JAZZ kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 23.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıRADYO JAZZ
Frekansı11880
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR20000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET-2
TipRD
KategoriRADYO
ŞifreIrdeto
Güncelleme23.04.2024


RADYO JAZZ kanalının Türksat frekansı nedir?

RADYO JAZZ Kanalı 11880 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 20000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. RADYO JAZZ kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

RADYO JAZZ Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

RADYO JAZZ kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza RADYO JAZZ kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak RADYO JAZZ kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal RADYO kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET-2 paketinde bulunan RADYO JAZZ kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.