SİNEMA AKSİYON 2 HD Türksat Frekans Bilgisi

SİNEMA AKSİYON 2 HD Türksat Frekans Bilgileri

SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde FİLM kategorisinde yer alan SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. SİNEMA AKSİYON 2 HD Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

SİNEMA AKSİYON 2 HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 26.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıSİNEMA AKSİYON 2 HD
Frekansı11789
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR20000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET-4
TipHD
KategoriFİLM - Tüm Film Kanalları
ŞifreIrdeto
Güncelleme26.04.2024


SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalının Türksat frekansı nedir?

SİNEMA AKSİYON 2 HD Kanalı 11789 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 20000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

SİNEMA AKSİYON 2 HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal FİLM kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET-4 paketinde bulunan SİNEMA AKSİYON 2 HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.