SUN RTV Türksat Frekans Bilgisi

SUN RTV Türksat Frekans Bilgileri

SUN RTV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde yer alan SUN RTV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve SUN RTV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. SUN RTV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

SUN RTV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

SUN RTV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 25.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıSUN RTV
Frekansı12264
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR27500
FEC5/6
Paket İsmiGÜÇ TELEKOM T415
TipSD
ŞifreŞifresiz
Güncelleme25.04.2024


SUN RTV kanalının Türksat frekansı nedir?

SUN RTV Kanalı 12264 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. SUN RTV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

SUN RTV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

SUN RTV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza SUN RTV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak SUN RTV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Türksat T4A uydusunda GÜÇ TELEKOM T415 paketinde bulunan SUN RTV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.