TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Türksat Frekans Bilgisi

TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Türksat Frekans Bilgileri

Türksat T4A uydusundaki kanal listesi içeriğinde bulunan TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalını uydu alıcınıza tanımlamak için gerekli olan güncel TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Türksat frekans bilgisi ve diğer tüm kanal detayları verilmektedir. TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Türksat Frekansı Nedir?

TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalı kapandı mı?

TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi


TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı:

Kanal AdıTİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ
Frekansı11880
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR20000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET-2
TipHD
ŞifreIrdeto


TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalının Türksat frekansı nedir?

TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Kanalı 11880 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 20000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET-2 paketinde bulunan TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.

Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ Kanal Bilgileri

TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalının Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ gibi platformlarda kaçıncı kanalda olduğunu öğrenmek için kanal frekanslarını yüklemenize gerek yoktur. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellenmektedir. TİVİBU SPOR 5 HD TİCARİ kanalının güncel frekansını öğrenmek için kumandadan kanal listesini inceleyebilirsiniz.