TRT MÜZİK HD Türksat Frekans Bilgisi

TRT MÜZİK HD Türksat Frekans Bilgileri

Türksat T4A uydusundaki kanal listesi içeriğinde bulunan MÜZİK temalı TRT MÜZİK HD kanalını uydu alıcınıza tanımlamak için gerekli olan güncel TRT MÜZİK HD Türksat frekans bilgisi ve diğer tüm kanal detayları verilmektedir. TRT MÜZİK HD Türksat Frekansı Nedir?


TRT MÜZİK HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı:

Kanal AdıTRT MÜZİK HD
Frekansı11794
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaTR
SR30000
FEC3/4
Paket İsmiTRT HD PAKET
TipHD
KategoriMÜZİK
ŞifreŞifresiz
Güncelleme18.03.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

TRT MÜZİK HD kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulundu. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
TRT MÜZİK 11957 V - Dikey TR 27500 5/6 T4A TRT BATI PAKET
TRT MÜZİK 11096 H - Yatay Doğu 30000 5/6 T3A TRT PAKET DOĞU

TRT MÜZİK HD kanalının Türksat frekansı nedir?

TRT MÜZİK HD Kanalı 11794 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri TR, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. TRT MÜZİK HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

TRT MÜZİK HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza TRT MÜZİK HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal MÜZİK kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TRT HD PAKET paketinde bulunan TRT MÜZİK HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.

Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ TRT MÜZİK HD Kanal Bilgileri

TRT MÜZİK HD kanalının Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ gibi platformlarda kaçıncı kanalda olduğunu öğrenmek için kanal frekanslarını yüklemenize gerek yoktur. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellenmektedir. TRT MÜZİK HD kanalının güncel frekansını öğrenmek için kumandadan kanal listesini inceleyebilirsiniz.