TÜRKSAT SAAT Türksat Frekans Bilgisi

TÜRKSAT SAAT Türksat Frekans Bilgileri

TÜRKSAT SAAT kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde GENEL kategorisinde yer alan TÜRKSAT SAAT kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve TÜRKSAT SAAT kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. TÜRKSAT SAAT Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

TÜRKSAT SAAT Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

TÜRKSAT SAAT kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 23.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıTÜRKSAT SAAT
Frekansı11916
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR30000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRKSAT ANKARA PAKET 13 - BATI
TipSD
KategoriGENEL
ŞifreŞifresiz
Güncelleme23.04.2024


TÜRKSAT SAAT kanalının Türksat frekansı nedir?

TÜRKSAT SAAT Kanalı 11916 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. TÜRKSAT SAAT kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

TÜRKSAT SAAT Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

TÜRKSAT SAAT kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza TÜRKSAT SAAT kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak TÜRKSAT SAAT kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal GENEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRKSAT ANKARA PAKET 13 - BATI paketinde bulunan TÜRKSAT SAAT kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.