TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY Türksat Frekans Bilgisi

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY Türksat Frekans Bilgileri

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ÇOCUK kategorisinde yer alan TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 1.05.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıTV SCHOOL JUNIOR SECONDARY
Frekansı18738
Polarizasyon DeğeriLHCP
KapsamaKa-West
SR22500
FEC2/3
Paket İsmiSATVIEW NETWORK
TipSD
KategoriÇOCUK - Tüm Çocuk Kanalları
ŞifreŞifresiz
Güncelleme1.05.2024


TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalının Türksat frekansı nedir?

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY Kanalı 18738 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri LHCP girilmelidir. Kapsama değeri Ka-West, SR değeri 22500 ve FEC değeri 2/3 olarak girilmesi gerekir. TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ÇOCUK kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda SATVIEW NETWORK paketinde bulunan TV SCHOOL JUNIOR SECONDARY kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.