UÇANKUŞ TV Türksat Frekans Bilgisi

UÇANKUŞ TV Türksat Frekans Bilgileri

UÇANKUŞ TV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde MAGAZİN kategorisinde yer alan UÇANKUŞ TV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve UÇANKUŞ TV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. UÇANKUŞ TV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

UÇANKUŞ TV kanalı kapandı mı?

UÇANKUŞ TV kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek UÇANKUŞ TV kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi

UÇANKUŞ TV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

UÇANKUŞ TV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri şu şekildedir:

Kanal AdıUÇANKUŞ TV
Frekansı18773
Polarizasyon DeğeriLHCP
KapsamaKa-West
SR22500
FEC2/3
Paket İsmiTÜRKSAT ANKARA PAKET 32 - AFRİKA
TipSD
KategoriMAGAZİN
ŞifreŞifresiz


UÇANKUŞ TV kanalının Türksat frekansı nedir?

UÇANKUŞ TV Kanalı 18773 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri LHCP girilmelidir. Kapsama değeri Ka-West, SR değeri 22500 ve FEC değeri 2/3 olarak girilmesi gerekir. UÇANKUŞ TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

UÇANKUŞ TV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

UÇANKUŞ TV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza UÇANKUŞ TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak UÇANKUŞ TV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal MAGAZİN kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRKSAT ANKARA PAKET 32 - AFRİKA paketinde bulunan UÇANKUŞ TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.