VOT EAST Türksat Frekans Bilgisi

VOT EAST Türksat Frekans Bilgileri

Türksat T3A uydusundaki kanal listesi içeriğinde bulunan RADYO temalı VOT EAST kanalını uydu alıcınıza tanımlamak için gerekli olan güncel VOT EAST Türksat frekans bilgisi ve diğer tüm kanal detayları verilmektedir. VOT EAST Türksat Frekansı Nedir?


VOT EAST Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı:

Kanal AdıVOT EAST
Frekansı11096
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR30000
FEC5/6
Paket İsmiTRT PAKET DOĞU
TipRD
KategoriRADYO
ŞifreŞifresiz
Güncelleme28.03.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

VOT EAST kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulundu. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
VOT EAST 11957 V - Dikey TR 27500 5/6 T4A TRT BATI PAKET

VOT EAST kanalının Türksat frekansı nedir?

VOT EAST Kanalı 11096 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 30000 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. VOT EAST kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

VOT EAST Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza VOT EAST kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal RADYO kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T3A uydusunda TRT PAKET DOĞU paketinde bulunan VOT EAST kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.

Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ VOT EAST Kanal Bilgileri

VOT EAST kanalının Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ gibi platformlarda kaçıncı kanalda olduğunu öğrenmek için kanal frekanslarını yüklemenize gerek yoktur. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellenmektedir. VOT EAST kanalının güncel frekansını öğrenmek için kumandadan kanal listesini inceleyebilirsiniz.