beIN HOME&ENT HD Türksat Frekans Bilgisi

beIN HOME&ENT HD Türksat Frekans Bilgileri

Türksat T3A uydusundaki kanal listesi içeriğinde bulunan EĞLENCE temalı beIN HOME&ENT HD kanalını uydu alıcınıza tanımlamak için gerekli olan güncel beIN HOME&ENT HD Türksat frekans bilgisi ve diğer tüm kanal detayları verilmektedir. beIN HOME&ENT HD Türksat Frekansı Nedir?

beIN HOME&ENT HD kanalı kapandı mı?

beIN HOME&ENT HD kanalı aşağıdaki frekanslardan artık yayın yapmamaktadır. Kanal kapanmış veya frekans bilgileri değişmiş olabilir. Aşağıda yer alan bağlantıdan tüm kanal listesini inceleyerek beIN HOME&ENT HD kanalı kapanmadıysa güncel Türksat frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Güncel kanal listesi ve frekans bilgileri için: Türksat Frekans Listesi


beIN HOME&ENT HD Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı:

Kanal AdıbeIN HOME&ENT HD
Frekansı11180
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaBatı
SR29750
FEC5/6
Paket İsmiDIGITURK HD T324
TipHD
KategoriEĞLENCE
ŞifreIrdeto


beIN HOME&ENT HD kanalının Türksat frekansı nedir?

beIN HOME&ENT HD Kanalı 11180 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 29750 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. beIN HOME&ENT HD kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

beIN HOME&ENT HD Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza beIN HOME&ENT HD kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının frekanslarını uydu alıcınızda ayarlamak için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal EĞLENCE kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T3A uydusunda DIGITURK HD T324 paketinde bulunan beIN HOME&ENT HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 ve 2025 güncel frekansları girmeniz gerekmektedir.

Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ beIN HOME&ENT HD Kanal Bilgileri

beIN HOME&ENT HD kanalının Digiturk, D-Smart, TiviBu, Turkcell TV+ gibi platformlarda kaçıncı kanalda olduğunu öğrenmek için kanal frekanslarını yüklemenize gerek yoktur. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellenmektedir. beIN HOME&ENT HD kanalının güncel frekansını öğrenmek için kumandadan kanal listesini inceleyebilirsiniz.