beIN SPORTS 5 Türksat Frekans Bilgisi

beIN SPORTS 5 Türksat Frekans Bilgileri

beIN SPORTS 5 kanalını Türksat T3A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde SPOR kategorisinde yer alan beIN SPORTS 5 kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve beIN SPORTS 5 kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. beIN SPORTS 5 Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

beIN SPORTS 5 Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

beIN SPORTS 5 kanalının Türksat T3A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 23.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıbeIN SPORTS 5
Frekansı11180
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaBatı
SR29750
FEC5/6
Paket İsmiDIGITURK HD T324
TipHD
KategoriSPOR - Tüm Spor Kanalları
ŞifreIrdeto
Güncelleme23.04.2024


beIN SPORTS 5 kanalının Türksat frekansı nedir?

beIN SPORTS 5 Kanalı 11180 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 29750 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. beIN SPORTS 5 kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

beIN SPORTS 5 Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

beIN SPORTS 5 kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza beIN SPORTS 5 kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak beIN SPORTS 5 kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal SPOR kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T3A uydusunda DIGITURK HD T324 paketinde bulunan beIN SPORTS 5 kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.