Diğer Kadın - The Other Woman

Bu sene En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'ı kucaklayan Natalie Portman başroldeEmilia Greenleaf'in (Natalie Portman) hayatı yokuş aşağı gitmektedir.


Diğer Kadın - The Other Woman filmini FilBox SinemaTV Aşk  kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diğer Kadın - The Other Woman

Diğer Kadın - The Other Woman

Gösterim Tarihi:Diğer Kadın - The Other Woman filmini FilBox  Sinema TV Aşk kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diğer Kadın - The Other Woman

2009 | Dram, Komedi türündeki Diğer Kadın - The Other Woman filmin yönetmenliğini Don Roos'nin yapmaktadır. Oyuncu kadrosu Charlie Tahan, Natalie Portman, Lauren Ambrose, Lisa Kudrow'ten oluşmaktadır.

Bu sene En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'ı kucaklayan Natalie Portman başroldeEmilia Greenleaf'in (Natalie Portman) hayatı yokuş aşağı gitmektedir. Küçük kızının ölümünün acısını hâlâ atlatabilmiş değildir. Diğer yandan, avukat kocası Jack Woolf'un (Scott Cohen) ilk eşi Carolyn (Lisa Kudrow), Emilia'yı evliliğini yıkan kadın olarak görmekte ve ona karşı öfkesi her geçen gün büyümektedir. Emilia, bu zor zamanlarında üvey oğlu William (Charlie Tahan) ile iletişim kurmaya, evliliğini ve kendi hayatını düzene sokmaya çalışır.

Fragman İzle

 








Kategori: