Garip Aşk - Love Is Not What It Used To Be

İspanya'nın bir şehrinde yaşayan üç farklı çiftin hikayelerine odaklanan yapım, modern aşkın derinliklerini espirili bir üslup ile inceliyor.


Garip Aşk - Love Is Not What It Used To Be filmini FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Garip Aşk - Love Is Not What It Used To Be

Garip Aşk - Love Is Not What It Used To Be izle

Garip Aşk - Love Is Not What It Used To Be filmini FilBox Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Garip Aşk - Love Is Not What It Used To Be

2013 Aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini Gabi Ochoa üstlenmektedir. Oyuncuları Gabriel Ochoa/ Jordi Ballester, Marta Belenguer, María Almudéver'ten oluşmaktadır.

İspanya'nın bir şehrinde yaşayan üç farklı çiftin hikayelerine odaklanan yapım, modern aşkın derinliklerini espirili bir üslup ile inceliyor. Daha önce birlikte olan yaşlı bir çift, tekrar karşılaşır ve aralarında yeni duygular canlanmaya başlar. Diğer yandan orta yaşlı bir çift, yıpranan ilişkilerini onarmaya çalışmaktadır. Genç bir kadın ve adam ise yeni başlayan ilişkilerinde bazı ciddi adımlar atmaktadır. Üç çiftin erkekleri de aynı hastanede görev yapmaktadır. Ancak bu ilişkilerin tek ortak yönü budur.

Fragman İzle








Kategori: