Jack Reacher

Başrolünde Tom Cruise'nin yer aldığı soluk kesen aksiyon, Lee Child'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanmıştır. 5 ayrı insan, rastgele bir biçimde keskin bir nişancı tarafından öldürülmüştür.


Jack Reacher filmini FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jack Reacher

Jack Reacher izle

Jack Reacher filmini FilBox Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jack Reacher

2012 Aksiyon, Fantastik türündeki filmin yönetmenliğini Christopher Mcquarrie'nin yapmaktadır. Oyuncu Rosamund Pike, Tom Cruise, Richard Jenkins'ten oluşmaktadır.

Başrolünde Tom Cruise'nin yer aldığı soluk kesen aksiyon, Lee Child'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanmıştır. 5 ayrı insan, rastgele bir biçimde keskin bir nişancı tarafından öldürülmüştür. Polis, daha önce orduda suçsuz insanları vurmakla suçlanan eski asker James Barr'ı tutuklar. Ancak Barr, suçlamaları kabul etmez ve avukatı Helen Rodin'e Jack Reacher'ı bulmasını söyler. Barr, ordudayken de suçlamaları kabul etmemiş ve soruşturmayı Jack Reacher yönetmiştir. Jack, haberi alınca hemen şehre gelir ancak başta Rodin ile işbirliği yapmak istemez. Bir süre sonra ise Barr'ın masum olduğunu, cinayetlerin arkasında ise çok daha karmaşık bir oyun döndüğünü anlayacaktır.

Fragman İzle








Kategori: