JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE

Darwin Beagle'la yaptığı beş yıllık keşif gezisinden 1836'da dünyanın flora ve faunasının çeşitliliğine ilişkin devrim niteliğinde bazı fikirlerle döndü.


 JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE   filmini Viasat Nature HD, Viasat History HD kanalından  HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE  

 JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE  izle

 JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE  filmini FilBox Viasat Nature HD, Viasat History HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE  

 

2009 Yapımı Charles  JIMMY DOHERTY DARWIN'IN BAHÇESINDE Darwin Beagle'la yaptığı beş yıllık keşif gezisinden 1836'da dünyanın flora ve faunasının çeşitliliğine ilişkin devrim niteliğinde bazı fikirlerle döndü. Ancak, bütün zamanların en etkili bilimsel yayınlarından biri olan "Türlerin Kökeni" adlı eseri üzerinde çalışmaya başlamadan önce, bir dizi dâhiyane, çarpıcı deney yaparak, önsezilerini tam kapsamlı bir evrim teorisine dönüştürmesi gerekiyordu. Çiftçi ve böcekbilimci Jimmy Doherty, Darwin'in entellektüel yolculuğunun izinden gidiyor ve bitkilerde melezleme ve doğal seleksiyona ilişkin devrim niteliğindeki deneylerini ve solucanlar ve müziğin yer aldığı birtakım garip testleri yeniden gerçekleştiriyor. Darwin'in evinin bahçelerinde ve seralarında çekilen bu diziyle, evrime dayanak oluşturan bilimi yeniden keşfediyoruz.

  








Kategori: