Kalbimi Kırıp Da Gitme 2 - Don't Go Breaking My Heart 2

Zixin, evli bir adamla beraberdir ve sonunda terkedilir. Sevgilisinden kalan eşyalardan kurtularak geçmişi geride bırakmak zorundadır.


Kalbimi Kırıp Da Gitme 2 - Don't Go Breaking My Heart 2  filmini FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kalbimi Kırıp Da Gitme 2 - Don't Go Breaking My Heart 2 

Kalbimi Kırıp Da Gitme 2 - Don't Go Breaking My Heart 2 izle

Kalbimi Kırıp Da Gitme 2 - Don't Go Breaking My Heart 2  filmini FilBox Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kalbimi Kırıp Da Gitme 2 - Don't Go Breaking My Heart 2 

2014 Romantik Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Johnnie To üstlenmektedir. Oyuncuları Johnnie To, Daniel Wu, Louis Koo, Yuanyuan Gao'ten oluşmaktadır.

Zixin, evli bir adamla beraberdir ve sonunda terkedilir. Sevgilisinden kalan eşyalardan kurtularak geçmişi geride bırakmak zorundadır. Burada devreye aslında dahi bir mimar fakat sokaklarda ayyaş bir biçimde dolaşan Fang girer ve eski sevgiliden kalan anılarden kurtulmasına yardım eder. Diğer yandan Zixin, karşı ofiste çalışan Cheng ile flörtleşmeye başlar. Bir yanda yakışıklı Cheng, diğer yanda iyi kalpli Fang vardır. Peki sonunda Zixin hangisini seçecektir?

Fragman İzle








Kategori: