Kiracının Böylesi - The Student And Mr. Henri

Constance, baskıcı babasından uzakklaşmaya çalışan bir öğrencidir. Beş parasız ve kalacak yeri olmayan Constance, Henri'nin ilginç teklifini kabul eder.


Kiracının Böylesi - The Student And Mr. Henri filmini  FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kiracının Böylesi - The Student And Mr. Henri   

Kiracının Böylesi - The Student And Mr. Henri izle

Kiracının Böylesi - The Student And Mr. Henri  filmini FilBox Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kiracının Böylesi - The Student And Mr. Henri   

2015 Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Ivan Calbérac üstlenmektedir. Oyuncuları Noémie Schmidt, Claude Brasseur, Guillaume De Tonquedec'ten oluşmaktadır.

Constance, baskıcı babasından uzakklaşmaya çalışan bir öğrencidir. Beş parasız ve kalacak yeri olmayan Constance, Henri'nin ilginç teklifini kabul eder. Constance, Henri'nin oğlu Paul ve nişanlısı Valerie'nin arasını bozmak için elinden geleni yapacak ve karşılığında Henri'nin evinde bulunan bir odada para ödemeden kalabilecektir. Constance, tüm çekiciliğini kullanarak 40'larındaki Paul'ü baştan çıkarmayı başarır. Ancak Paul, genç kızı etkileyebilmek için yaşına pek de uygun olmayan davranışlar sergilemeye başlar.

Fragman İzle








Kategori: