Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness

Aşk ve sadakat üzerine odaklanan, dostluk ve ötesindeki çarpık ilişkiler üzerine bir Arjantin yapımı Santiago ve Eugenio arasındaki ilişki dostluktan da ötedir.


Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness filmini FilBox SinemaTV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness

Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness izle

Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness filmini FilBox  Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness

2014 | Drama türündeki Mutluluğun Gizemi - The Mystery Of Happiness filmin yönetmenliğini Daniel Burman'nin yapmaktadır. Oyuncu Sergio Boris, Guillermo Francella, Fabián Arenillas'ten oluşmaktadır.

Aşk ve sadakat üzerine odaklanan, dostluk ve ötesindeki çarpık ilişkiler üzerine bir Arjantin yapımı Santiago (Guillermo Francella) ve Eugenio (Fabián Arenillas) arasındaki ilişki dostluktan da ötedir. Hayatları boyunca iş ortağı olmuşlardır ve artık kelimelere ihtiyaç duymadan iletişim kurabilmektedirler. Ancak bir gün Eugenio ardında hiç bir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Santiago, kaybolan dostunu bulmak üzere, Eugenio'nun karısı Laura'yı da alarak yola çıkar. Bir süre sonra bu yolculuk, Eugenio'yu bulmanın ötesinde, Santiago ve Laura'nın bir arada kalma mücadelesine dönüşecektir.

Fragman İzle

 











Kategori: