Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter Legacy

Aksiyon serisi Transporter'ın son filminde heyecan yine dorukta. Eski bir özel harekat görevlisi olan Frank Martin, artık yaşamını tanımadığı insanların gizemli paketlerini taşıyarak kazanmaktadır.


Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter Legacy  filmini FilBox Sinema TV kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter Legacy 

Çocuklarım İçin - Free Ride izle

Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter Legacy  filmini FilBox   Sinema TV kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter Legacy 

2015 Aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini Camille Delamarre üstlenmektedir. Oyuncuları Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson'ten oluşmaktadır.

Aksiyon serisi Transporter'ın son filminde heyecan yine dorukta. Eski bir özel harekat görevlisi olan Frank Martin, artık yaşamını tanımadığı insanların gizemli paketlerini taşıyarak kazanmaktadır. Babası, bir haftasonu Frank'i ziyaret etmeye geldiğinde, baba-oğul birlikteliği, Frank'in çekici ve tehlikeli Anna ile karşılaşmasının ardından sekteye uğrar. Anna, yılın banka soygununa hazırlanmaktadır ve Frank'in özel yetenekleri bu soygunda çok işe yarayacaktır.

Fragman İzle








Kategori: