The Young and Prodigious T.S. Spivet

10 yaşındaki T.S. Spivet, Montana'nın küçük bir kasabasında, böcek toplama saplantısı olan annesi, kendini kovboy sanan babası ve dünya güzeli olmayı hayal eden kızkardeşi ile birlikte yaşamaktadır.


The Young and Prodigious T.S. Spivet filmini FilBox Sinema TV Aile kanalından HD görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Young and Prodigious T.S. Spivet

The Young and Prodigious T.S. Spivet izle

The Young and Prodigious T.S. Spivet filmini FilBox Sinema TV Aile kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Young and Prodigious T.S. Spivet

2013 - ABD, Fransa, Kanada Aile, Dram, Macera türündeki filmin yönetmenliğini Jean Pierre Jeunet'nin yapmaktadır. Oyuncu Helena Bonham Carter, Robert Maillet, Niamh Wilson, Mario Geoffrey, Tommy Heynemand'ten oluşmaktadır.

10 yaşındaki T.S. Spivet, Montana'nın küçük bir kasabasında, böcek toplama saplantısı olan annesi, kendini kovboy sanan babası ve dünya güzeli olmayı hayal eden kızkardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Küçük yaşına rağmen inanılmaz icatlar tasarlayan Spivet, kimse tarafından ciddiye alınmamaktadır. Babasının ismini kullanarak bir yarışmaya katılır ve bir süre sonra kazandığını bildiren bir telefon alır. Kimseye haber vermeden Washington'a doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca ise başına gelmedik kalmaz.

Fragman İzle








Kategori: