BBC First Türksat Frekans Bilgisi

BBC First Türksat Frekans Bilgileri

BBC First kanalını Türksat T5B uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde GENEL kategorisinde yer alan BBC First kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve BBC First kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. BBC First Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

BBC First Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

BBC First kanalının Türksat T5B uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 26.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıBBC First
Frekansı11305
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaBatı
SR30000
FEC3/4
Paket İsmiDIGITURK HD T56
TipHD
KategoriGENEL
ŞifreIrdeto
Güncelleme26.04.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

BBC First kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
BBC FIRST HD 11880 H - Yatay Doğu 20000 3/4 T4A TÜRK TELEKOM HD PAKET-2

BBC First kanalının Türksat frekansı nedir?

BBC First Kanalı 11305 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri Batı, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. BBC First kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

BBC First Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

BBC First kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza BBC First kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak BBC First kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal GENEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T5B uydusunda DIGITURK HD T56 paketinde bulunan BBC First kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.