TRT ULTRA HD TV Türksat Frekans Bilgisi

TRT ULTRA HD TV Türksat Frekans Bilgileri

TRT ULTRA HD TV kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde GENEL kategorisinde yer alan TRT ULTRA HD TV kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve TRT ULTRA HD TV kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. TRT ULTRA HD TV Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

TRT ULTRA HD TV Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

TRT ULTRA HD TV kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri şu şekildedir:

Kanal AdıTRT ULTRA HD TV
Frekansı11767
Polarizasyon DeğeriV - Dikey
KapsamaTR
SR15000
FEC3/4
Paket İsmiTURKSAT ULTRA HD(4K).
Tip4K
KategoriGENEL
ŞifreŞifresiz

Kanalın Diğer Frekansları:

TRT ULTRA HD TV kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
TRT ULTRA HD TV 11767 V - Dikey TR 15000 3/4 T4A TURKSAT ULTRA HD(4K).

TRT ULTRA HD TV kanalının Türksat frekansı nedir?

TRT ULTRA HD TV Kanalı 11767 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri V - Dikey girilmelidir. Kapsama değeri TR, SR değeri 15000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. TRT ULTRA HD TV kanalı HD olarak yayın yapmaktadır.

TRT ULTRA HD TV Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

TRT ULTRA HD TV kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza TRT ULTRA HD TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak TRT ULTRA HD TV kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal GENEL kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TURKSAT ULTRA HD(4K). paketinde bulunan TRT ULTRA HD TV kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.