DISNEY JUNIOR Türksat Frekans Bilgisi

DISNEY JUNIOR Türksat Frekans Bilgileri

DISNEY JUNIOR kanalını Türksat T4A uydusu üzerinden izlemek isteyenler için temel gereksinim, doğru frekans bilgisine sahip olmaktır. Türksat uydusundaki kanal listesinde ÇOCUK kategorisinde yer alan DISNEY JUNIOR kanalının uydu alıcınıza tanımlanması için gerekli olan güncel frekans bilgisi ve DISNEY JUNIOR kanalının diğer kanal detayları aşağıda verilmektedir. DISNEY JUNIOR Türksat frekansı nedir? Merak ediyorsanız gerekli tüm bilgiler bulunmaktadır.

DISNEY JUNIOR Kanalı GÜNCEL Türksat Frekansı

DISNEY JUNIOR kanalının Türksat T4A uydusu üzerindeki frekans bilgileri en son 26.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, şu şekildedir:

Kanal AdıDISNEY JUNIOR
Frekansı11789
Polarizasyon DeğeriH - Yatay
KapsamaDoğu
SR20000
FEC3/4
Paket İsmiTÜRK TELEKOM HD PAKET-4
TipHD
KategoriÇOCUK - Tüm Çocuk Kanalları
ŞifreIrdeto
Güncelleme26.04.2024

Kanalın Diğer Frekansları:

DISNEY JUNIOR kanalının yayın yaptığı diğer frekanslar veya SD/HD yayın frekansları bulunmaktadır. Bu frekansları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR Fec Uydu Paket İsmi
DISNEY JUNIOR 11305 V - Dikey Batı 30000 3/4 T5B DIGITURK HD T56
DISNEY JUNIOR 12196 H - Yatay Doğu 10400 3/4 T4A FOX INT HD PAKET

DISNEY JUNIOR kanalının Türksat frekansı nedir?

DISNEY JUNIOR Kanalı 11789 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri H - Yatay girilmelidir. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 20000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. DISNEY JUNIOR kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.

DISNEY JUNIOR Kanalı uydu alıcısına veya Televizyona nasıl yüklenir?

DISNEY JUNIOR kanalını izlemek isteyen birçok kişi, uydu alıcılarına bu kanalı nasıl ekleyeceklerini merak etmektedir. Uydu alıcısına veya içerisinde entegre uydu alıcısı bulunan televizyonunuza DISNEY JUNIOR kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans tablosunda verilen frekans bilgilerini uydu alıcınızın veya televizyonunuzun frekans ayarları bölümüne girmeniz yeterlidir.

Bu frekans bilgilerini uydu alıcınıza girdikten sonra, alıcı uydu çanağınızı doğru şekilde ayarlayarak ve uydu alıcınızın otomatik kanal tarama özelliğini kullanarak DISNEY JUNIOR kanalını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Türksat Otomatik Kanal Güncelleme ve Kanal Ayarları

Tüm Türksat 5A, 3A ve 4A kanallarının uydu alıcınızda otomatik ayarlanması için: Türksat Otomatik Kanal Ekleme

Kanal ÇOCUK kategorisinde bulunmaktadır.

Türksat T4A uydusunda TÜRK TELEKOM HD PAKET-4 paketinde bulunan DISNEY JUNIOR kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen 2024 güncel frekansları girmeniz yeterlidir.